Matematik

Det HASTERR VIRKELIG HJÆLPP!!!

04. november 2009 af Snowflake95 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Måske er det ikke så svært et spørgsmål for andre, men så kan i velsagtens hjælpe:

Hvordan regner man momsen ud af fx. 350 kr. Hvis momsen er 25%

DET HASTERRRRRR.......


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2009 af miiiiiaaaaa (Slettet)

tror 0,25 * ..........


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. november 2009 af Manjajensen (Slettet)

Altså du kan sige 0,25*350= 87,5+350=437,5

Håber du forstår det, Du skal starte med at sige 0,25*350 = 87,5 og det skal du pluse med 350.

Håber du kan bruge det til noget.


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. november 2009 af Signe K. Leth (Slettet)

hmm... 25 % er 1/4, så kan man ikke bare dele det med 4?


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. november 2009 af Manjajensen (Slettet)

Nej det kan man ikke. Hun skal gøre det jeg har skrevet?


Brugbart svar (1)

Svar #5
04. november 2009 af bienmaja (Slettet)

Hvis man skal regne "baglæns " så trækker man  en femtedel fra  når momsen er 25 %

350 : 5  =70 kr

beløb inden moms 280 kr


Svar #6
04. november 2009 af Snowflake95 (Slettet)

Tusind Tak allesammen, kan sikkert bruge det til noget... :-D


Brugbart svar (0)

Svar #7
05. november 2009 af MN-P (Slettet)

Beløb :                350 kr

Moms: 350*25/100 kr kan selvfølgelig forkortes så man bare dividerer med 4


Skriv et svar til: Det HASTERR VIRKELIG HJÆLPP!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.