Matematik

en fliser måler

08. november 2009 af clausjens (Slettet) - Niveau: 8. klasse

en fliser måler 50 x 50cm.hvor mange fliser skal der bruges til a:100x100cm_____________:b150x300cm______________:c250x500cm________________


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2009 af Yow! (Slettet)

50 cm * 50 cm = 2500 cm2

a. 100 cm * 100 cm = 10000 cm2 

10000 cm2 / 2500 cm2 = ?????

b. princippet  er det samme som i a'eren

c. du får 3 gæt :=)


Svar #2
08. november 2009 af clausjens (Slettet)

TAK FOR DIN HJÆLP


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. november 2009 af Yow! (Slettet)

selv tak ;)


Skriv et svar til: en fliser måler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.