Matematik

Vigtigt hjælp til fuktioner

13. november 2009 af king-lp (Slettet) - Niveau: C-niveau

Heej skal bruge lidt hjælp til min aflevering hvad gør jeg her ?

Linjen M er givet ved ligningen y=2x-3 bestem tallet x0, således at linjen n, der går igennem punkterne A(3,4) og B(x0 -9) er parralel med m.


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2009 af mathon

...således at linjen n, der går igennem punkterne A(3,4) og B(xo, -9) har hældningstal 2

dvs har vektor [1,2] som retningsvektor og dermed vektor [-2,1] som normalvektor

hvoraf

   n: -2(xo-3) + 1(-9-4) = 0


Svar #2
13. november 2009 af king-lp (Slettet)

forstår ikke helt det er c-niveau


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. november 2009 af mathon

(y2-y1) = 2(x2-x1)

((-9) - 4) = 2(xo - 3)

-13 = 2xo - 6


Skriv et svar til: Vigtigt hjælp til fuktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.