Matematik

8=den2pi rod af L/9,81? L skal isoleres men hvordan gør man?

21. november 2009 af dennise (Slettet) - Niveau: B-niveau

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. november 2009 af mathon

(L/9,81)1/π = 8

L/9,81 = 8π

                L = 8π·9,81


Skriv et svar til: 8=den2pi rod af L/9,81? L skal isoleres men hvordan gør man?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.