Matematik

Integration ved substitution

22. november 2009 af Elturis (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogen der kan hjælpe mig med nedenstående opgave ?

Vedhæftet fil: Udregn vha.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. november 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Benyt substitutionen, at u = 2x^3 + 2x.


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. november 2009 af peter lind

Brug substitutionen t=2x3+2x,  dt=(6x2+2)dx


Skriv et svar til: Integration ved substitution

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.