Matematik

hurtigt spørgsmål og svar

24. november 2009 af mr.troublemaker (Slettet)

hej, har en diskussion, 0-2 = hvad?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2009 af Shase (Slettet)

0

-0*-0=0


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. november 2009 af mathon

0-2 er ikke defineret

da det ville betyde

    0-2 = 1/02 og give nul i en nævner


Svar #3
24. november 2009 af mr.troublemaker (Slettet)

 i hundrede % sikre på dette, ikk også?


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. november 2009 af Shase (Slettet)

Man plejer at kunne stole på Mathons løsninger ;-D


Skriv et svar til: hurtigt spørgsmål og svar

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.