Matematik

Isolerering af H

24. november 2009 af Torbensen (Slettet)

Jeg skal have isoleret H:

-A*B*C = D*E*F + G*H + I*J*K

Det er ikke den egentige, men et eksempel som vil hjælpe mig videre :)

- Tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2009 af MN-P (Slettet)

Isolerer H

træk D*E*F og I*J*K fra på begge sider af =

divider med g på begge sider af =


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. november 2009 af Danner39 (Slettet)

DEF = -ABC-GH-IJK

F = (-ABC-GH-IJK) / DE


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. november 2009 af Danner39 (Slettet)

Vil du have isoleret F eller H :S?


Svar #4
24. november 2009 af Torbensen (Slettet)

Hov min fejl, skal have isoleret H :)


Skriv et svar til: Isolerering af H

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.