Matematik

Polynomie - find rødderne

26. november 2009 af Sneakes (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle der kunne tag et kig på følgende opgave ? tak .

find rødderne i følgende polynomie:

f(x) = x^3 - 10x^2 + 8x + 64


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2009 af mathon

x = 4 er en rod


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. november 2009 af keg (Slettet)

x=-2 og x=8 er også rødder


Skriv et svar til: Polynomie - find rødderne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.