Fysik

Hjælp til udledning af formel

30. november 2009 af zenati (Slettet)

Jeg har fået følgende opgave:

Udled formlen: v/c = p*c/ E, hvor p er impulsen og E er den totale relativistiske energi (og C selvfølgelig er lysets fart i vakuum)

Kan nogen hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Har du selv noget forslag?


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. november 2009 af Lurch (Slettet)

HVis du betragter et objekt der ikke er relativistisk, dvs at hastigheden v er meget mindre end lysets, så er impulsen givet ved

p=m*v

Sammenhold dette med Einsteins formel, E=mc^2.


Svar #3
30. november 2009 af zenati (Slettet)

Nej har ikke selv noget forslag, :O


Skriv et svar til: Hjælp til udledning af formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.