Matematik

differentiering af denne ligning?

30. november 2009 af liil--PniLLe (Slettet) - Niveau: B-niveau

ligningen lyder: f(x)=exp(-x)+x3

jeg har differentieret den således; f'(x)=exp(-x)+3x2
da jeg har skrevet en regel op med at f'(x)=exp(x) har diff. kvotient f '(x)=exp(x)

men er det rigtig? ;s


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. november 2009 af mathon

nej

f '(x) = -exp(-x) + 3x2


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. november 2009 af Isomorphician

f'(x) = -e-x + 3x2


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. december 2009 af sigmund (Slettet)

 Kan tilslutte mig #1 og #2. Differentiation af sammensat funktion er nøglebegrebet her...


Svar #4
07. december 2009 af liil--PniLLe (Slettet)

okay, mange tak allesammen :) !


Skriv et svar til: differentiering af denne ligning?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.