Matematik

Hvordan differentiere jeg funktionen...

03. december 2009 af Pthomas (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan differentiere jeg f(x):

f(x) = 0,5 * (x-sin(x)*cos(x))


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. december 2009 af mathon

produktreglen


Svar #2
03. december 2009 af Pthomas (Slettet)

ja.. hvis vi ændrer f(x) til h(x) :

h(x) = 0,5 * (x-sin(x)*cos(x))

siger den jo:

h´(x) = f´(x)*g(x)+f(x)*g´(x)

Men hvordan ved jeg hvad der er henholdsvis f(x) og g(x) ??


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. december 2009 af mathon

der menes vel

f(x) = 0,5·((x-sin(x))·cos(x)) ?


Svar #4
03. december 2009 af Pthomas (Slettet)

ja.. det tror jeg


Skriv et svar til: Hvordan differentiere jeg funktionen...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.