Matematik

HjÆææÆÆææælppp...... skal finde minimum

07. december 2009 af Knaas (Slettet)

hvordan kan jeg finde minimum af  f(x) = x^2+2/x , hvor x> 0?????


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. december 2009 af nielsenHTX

hej

har i haft om differentialregning?


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. december 2009 af Isomorphician

f(x) = x2 + 2/x = x2 + 2x-1 =>

f'(x) = 2x - 2x-2

Sæt f'(x) = 0 og løs.


Skriv et svar til: HjÆææÆÆææælppp...... skal finde minimum

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.