Matematik

Find højden

12. december 2009 af OktayG (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej ! Jeg har en RETvinklet trekant

hvor vinklerne er :

<C = 90 grader

<A = ukendt

<B = ukendt

og siderne er:

c = 6380 km

b = 6371 km

a = ukendt

Det eneste jeg skal bruge er højden hc resten er ugyldigt, kun højden hc


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2009 af Isomorphician

Søg efter awacs i forummet.


Svar #2
12. december 2009 af OktayG (Slettet)

Okay takker ;D


Skriv et svar til: Find højden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.