Fysik

Varmekonduktivitet hvad betyder det`?

19. december 2009 af hij (Slettet)

Hej hvad betyder ordet varmekonduktivitet ? Kan det passe at det betyder '' varmelednings evne?''


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. december 2009 af peter lind

Det er lige netop det det gør.


Svar #2
19. december 2009 af hij (Slettet)

okay tak :) men har lige et spørgsmål til hvis man fx. skal beregne hvor meget energi der skal bruges for at opvame en gryde i 1 grader hvilken formel bruger man så der?
er det E=m*C'delta T?


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. december 2009 af mathon

           E = C·ΔT

           C = E/ΔT                       C er varmekapaciteten


Skriv et svar til: Varmekonduktivitet hvad betyder det`?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.