Fysik

fysisk pendul + periode minimum

20. december 2009 af naucher (Slettet) - Niveau: A-niveau

 jeg skal vise at perioden for et fysisk pendul med en enkelt kontravægt har et minimum i:

x= kvadratrod af (i / m)

hvor x = afstanden til rotationsaksen

i = inertimoment af stangen

m = massen af kontravægten

nogen der kan hjælpe mig ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. december 2009 af Erik Morsing (Slettet)

jeg har faktisk lige gennemået det i en anden tråd for nogle dage siden, prøv om du kan finde det


Skriv et svar til: fysisk pendul + periode minimum

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.