Matematik

Hurtig hjælp:)

06. januar 2010 af Medlem93 (Slettet)

 Hvordan tegner jeg en tidlinje med ender på 1 mia. år... der står at universets begyndelse afsættes som det ene endepunkt og nutiden som det andet endepunkt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. januar 2010 af MN-P (Slettet)

Det kommer lidt an på, hvad du skal kunne afsætte af årstal undervejs på tidslinien.

En samlet længde på linien på 20 cm betyder at hver cm representerer 1000 mil/20 år =50 mil år

og 1 mm bliver 5 mil år.

Sæt indelinger for hver10 mil år og større inddeling for 100 mil år


Svar #2
06. januar 2010 af Medlem93 (Slettet)

ender= enheder skulle der stå..

 men jeg forstå det altså stadig ikke:s 


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. januar 2010 af jesperher (Slettet)

først skal vi vide hvor gammelt universet er..

og hvis vi siger universets begyndte med "the big bang" så er universet 13,7 mia. år. newz.dk/danske-forskere-opdager-glimt-fra-universets-begyndelse

så vi skal have 14 enheder på tidslinjen.

0=big bang

0   1  2   3  4    5   6   7   8   9 10  11  12 13 nutid

I__I__I__I__I__I__I__I__I__I__I__I__I__I_/_I

hvis du forstår?


Skriv et svar til: Hurtig hjælp:)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.