Matematik

HJÆLP ! Cirkel ..

17. januar 2010 af ludvig111 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej jeg har to opgaver hvor jeg ikke ved hvad jeg skal gøre, så jeg håber nogen kan hjælpe mig

Jeg har knoklet meget med opgaverne der bestod af 10 opgaver men de sidste to kan jeg simpelthen ikke overskue

Håber nogen kan hjælpe ...

P.S opgaven er vedhæftet

Vedhæftet fil: Matemaik hjælp.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2010 af mathon

pilhøjde p = 5

korde k = 50

         (r-p)2 + (½k)2 = r2

          (2p)·r = p2 + (½k)2           som ved indsættelse giver

          10·r = 25 + 625

           r = 650/10 = 65


Svar #2
19. januar 2010 af ludvig111 (Slettet)

pleasse kan nogen hjælpe med de andre opgaver


Skriv et svar til: HJÆLP ! Cirkel ..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.