Matematik

hjælp det haster virkeligt meget.

29. januar 2010 af lahme (Slettet)

jeg kan ikke finde ud af det.

hvad betyder: Bestem halveringstiden.


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2010 af Light-Lover (Slettet)

En lille hjælp til næste gang: Brug en sigende overskrift, så man kan se hvad dit spørgsmål handler om

Halveringstiden er det samme som halveringskonstanten - hvilket betyder formlen T½ = log(½)/log(a)


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. januar 2010 af mathon

beregn den henfaldstid T½, der halverer den oprindelige mængde

      N(t) = No·at

      (1/2)·No = No·a      hvoraf T½ beregnes

     


Skriv et svar til: hjælp det haster virkeligt meget.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.