Matematik

Konisk udboring - Højden?

02. februar 2010 af Pedersen1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej.

Jeg står og skal lave en matematik opgave, hvor jeg skal bestemme højden på figuren der er vist herunder:
 

http://imageshack.dk//viewimage.php?file=/imagesfree/WoX12322.gif

Jeg har fået oplyst følgende værdier:

d = 28 mm = 2,8 cm
a = 8,2 mm
v = 61,4 deg
t = 26 mm

Nogen der kan hjælpe? (:
 

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2010 af sigmund (Slettet)

Hvad mener du med højden på figuren? Er det h, du skal bestemme?


Svar #2
02. februar 2010 af Pedersen1 (Slettet)

Ja, det var lidt mærkeligt skrevet. (:

Men ja det er h jeg skal bestemme.


Svar #3
03. februar 2010 af Pedersen1 (Slettet)

Hjælp ? (:


Skriv et svar til: Konisk udboring - Højden?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.