Matematik

Haster , Rumfang??

08. februar 2010 af Manjajensen (Slettet)

Hej .. er dette her rigtigt?

Opgaven:

En kasseformet tank til fyringsolie er indvendig målt 200 cm lang, 50 cm bred og 100 cm høj.

Hvor mange liter kan tanken rumme?

= Kassens rumfang: 200*50*100= 1000000cm^3

Tanken rummer= 1000000/1000 = 1000 liter.

Tanken fyldes med 900 liter olie. på en måler ses der, at oliestanden efter 8 døgn er dunket 12 cm.

Hvor mange liter fyringsolie er der nu i tanken og hvor højt står det i tanken?

Dette forstår jeg ikke. Håber på hjælp.?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. februar 2010 af Andersen11 (Slettet)

Hvorfor gentager du opgaven igen. Den kører i en tidligere tråd, hvor der er svar.


Svar #2
08. februar 2010 af Manjajensen (Slettet)

forstår ikke hvad du mener med 78`?


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. februar 2010 af Andersen11 (Slettet)

Se nu svaret under den anden tråd.


Skriv et svar til: Haster , Rumfang??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.