Matematik

har brug for hjælp!!

15. februar 2010 af Cooll (Slettet)

håber i kan hjælpe mig med et regnestykke.
jeg skal finde gennemsnitsfarten.
hvis et tog er syv minutter om at køre 18 km hvad er gennemstitsfaten så?
;/


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. februar 2010 af Andersen11 (Slettet)

farten = distancen / tiden

Indsæt distancen, der er kørt = 18 km, og indsæt tiden = 7 min. Omregn km til m og min til sek for at få farten i m/s, eller omregn min til time for at få farten i km/t .


Brugbart svar (1)

Svar #2
15. februar 2010 af mathon

vm = (18 km)/((7/60) h) = 154,286 km/h  (3 dec.)


Svar #3
15. februar 2010 af Cooll (Slettet)

jamen hvordan har jeg så svaret på hvad gennemsnitsfarten er?


Brugbart svar (1)

Svar #4
16. februar 2010 af Andersen11 (Slettet)

Det er jo det, der er blevet besvaret her.


Skriv et svar til: har brug for hjælp!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.