Matematik

Hvad hedder sammenhængen?

16. februar 2010 af xAlexandra (Slettet) - Niveau: C-niveau

 Hej :)

er der nogen der kan fortælle mig hvad disse sammenhæng kaldes:

10=x*y     og       y=10/x


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. februar 2010 af mathon

                   y·x = 10             x og y er omvendt proportionale

                   y/x = 10             x og y er ligefrem proportionale


Svar #2
16. februar 2010 af xAlexandra (Slettet)

 tak for det ;-)


Skriv et svar til: Hvad hedder sammenhængen?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.