Matematik

Beregn cirkels diameter inden i firkant 51,45m2

16. februar 2010 af chrisdam (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej

Håber der er nogen som kan hjælpe. jeg skal beregne diameteren på en cirkel som skal være i en firkant med et areal på 51,45m2. Arealet er jeg kommet frem til ved hjælp af højde x længde 9,8m x 10,5m - og da opgaver siger kun 50% må være benyttet til cirklen er resultatet 51,45 m2


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. februar 2010 af Jmjohansen (Slettet)

 Jeg er ikke helt sikker på hvad det er du mener, men arealet af en cirkel finder du som

A=pi*r^2=pi*(d/2)^2

Så hvis din cirkel skal have et areal på 51,45 m^2 sætter du A=51,45 og isolerer d


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. februar 2010 af MN-P (Slettet)

Kan du ikke skrive hele den oprindelige tekst her. Jeg forstår slet ikke hvad du mener.


Skriv et svar til: Beregn cirkels diameter inden i firkant 51,45m2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.