Matematik

Hurtigt spørgsmål

18. februar 2010 af surfact1 (Slettet)

Hej

Hvordan kan jeg løse denne uden nogen hjælpemidler?

√(13^2+5^2+9^2)


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2010 af Exupery (Slettet)

 √(169+25+81)=√(275)=5*√(11)

Mere forkortet får du den ikke.


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. februar 2010 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. februar 2010 af mathon

      √(132+52+92)  =  √(275) = √(25·11) = √(52·11) = √(52)·√(11) = 5√(11)


Svar #4
18. februar 2010 af surfact1 (Slettet)

Det regnede jeg også med..

Men tak for hjælpen! :)


Skriv et svar til: Hurtigt spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.