Fysik

beregn massen på Mars

21. februar 2010 af Rina68 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Beregn massen af atmosfæren på Mars. Brug evt. fremgangsmåden præsenteret på side 84.

Fluft mod Mars = ρluft ved Mars overflade · Amarsoverflade
Fluft mod Mars = 3 · 10-10 Pa · 1,45 · 1014 m2 = 1,47 · 1017N
Matmosfære = (1,47 ·1017 N)/(1,65N/kg) = 8,9 x 1016 kg
 

Svaret skal være 3,5 x 1016 kg men det kan jeg ikke få.

Hvor går det galt for mig?


Skriv et svar til: beregn massen på Mars

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.