Matematik

Sidelængde

22. februar 2010 af Kamelkalle (Slettet)

Hvordan finder jeg sidelængder?

Jeg har fundet 3 punkter i planen, der tilsammen danner en trekant. Jeg skal finde sidelængderne for at beregne trekantens areal.

Mine punkter hedder: A(6,0,0), B(0,-4,0) og C(0,0,2)


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. februar 2010 af mathon

brug punktafstandsformlen

|P1P2| = ((x2-x1)2+(y2-y1)2+(z2-z1)2)½


Svar #2
22. februar 2010 af Kamelkalle (Slettet)

Samme som afstandsformlen ikke sandt?

Vektor AB = squrt.((b1-a1)^2+(b2-a2)^2+(b3-a3)^2)

Her får jeg så (eks med vektor AB) = squrt((0-6)^2+(-4-0)^2+(0+0)^2) = 2* squrt(5)


Skriv et svar til: Sidelængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.