Matematik

Hjælp til forståelse af Nominel rente samt annuitetslån

22. februar 2010 af Romkuglen (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Godaften Allesammen :)

Jeg skal have en test i morgen, der omhandler nominel rente/annuitetslån, og jeg kan ikke helt finde ud af formlerne. Så jeg håber der er nogle som kan hjælpe mig med den, samt forklare mig hvad disse norminelle renter og annuitetslån skal bruges til.

Håber der er nogen som svarer ! :)

Mvh. Romkuglen


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. februar 2010 af Anonymious (Slettet)

Formel:
R = (K * p * d) / (100 * D)
eller
R = K / 100 * p / D * d

Symbolforklaring:
R = rente
K = beløb, kapital
p = procent pr. år
d = antal rentedage
D = antal dage i et renteår


Svar #2
22. februar 2010 af Romkuglen (Slettet)

Tusind tak :)

Gælder denne formel så kun for norminel rente eller omvendt kun for annuitetslån ? :)


Svar #3
22. februar 2010 af Romkuglen (Slettet)

Hov, mener hvilken formel hører til hvad ? :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. februar 2010 af mathon

                  G = y·((1-(1+r)-n))/r


Svar #5
24. februar 2010 af Romkuglen (Slettet)

Okay tusind tak ;)


Skriv et svar til: Hjælp til forståelse af Nominel rente samt annuitetslån

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.