Matematik

Hurtig reduktion!

09. februar 2005 af Nathalie92 (Slettet)
Vil gerne have lidt hjælp til reduktionsopgaven : (8a + 4a²):2

Kan få den til 2a men det er helt forkert =(

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. februar 2005 af toohey (Slettet)

(8a+4a²)/2 = 8a/2 + 4a²/2 =4a + 2a²
:0)
mvh Kenneth

Svar #2
09. februar 2005 af Nathalie92 (Slettet)

Tak skal du have..
Jeg har prøvet at få min far til at forklare det men har flegner og mor kan ikke finde ud af det!
men tak for hjælpen!
Nu forstår j dt..

Skriv et svar til: Hurtig reduktion!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.