Matematik

Trigometri spørgsmål

02. marts 2010 af archenemy (Slettet)

Jeg kender en vinkel og de to hosliggende sider, dvs jeg skal udregne side, a, ved hjælp af en cosinus relation.

A: 63, b: o,27 og c = 0,35

Jeg sætter mine tal ind i dette:

(a^2 = 0.27^ + 0.35^2 - 2 * 0.27^ * 0.35^2 * cos(63)

MEN, her kommer vi til det jeg ikke fatter. Jeg skal isolere siden a. Hvordan gør jeg dog dette??


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2010 af mathon

               a = (0,272 + 0,352 - 2 ·0,27·0,35·cos(63º))½


Svar #2
02. marts 2010 af archenemy (Slettet)

er det sådan man isolere a?


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. marts 2010 af mathon

det er sådan, man beregner a

                   √(x) = x½


Skriv et svar til: Trigometri spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.