Matematik

hjælp mat prøve. big problems

04. marts 2010 af joakim1234 (Slettet) - Niveau: C-niveau

f(x)=x^2-5x+6

a; vis beregnin af nulpunkterne?

b: vis beregning af toppunkt?

c: angiv Vm(f)


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. marts 2010 af mathon

  Løs         ax2+ bx + c = 0
  a = 1
  b = (-5)
  c = 6

  d = b2 - 4ac

  T = (-b/(2a);-d/(4a)


Skriv et svar til: hjælp mat prøve. big problems

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.