Matematik

Ligning for eksponentiel udvikling

08. marts 2010 af xAlexandra (Slettet) - Niveau: C-niveau

 Hej jeg har lidt problemer med en matematik opgave om eksponentiel udvikling, den lyder således:

Opstil ligningen (udtrykke) for en eksponentiel udvikling så

1. y vokser med 10% når x vokser én enhed, og y = 14 når x=0

2. y aftager med 20% når x vokser én enhed, og y = 3 når x=0

3. y ganges med 1,3 når x vokser én enhed, og y=10 når x=0. Hvad er den relative tilvækst for denne eksponentielle udvikling?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. marts 2010 af Isomorphician

Har du et par bud?


Skriv et svar til: Ligning for eksponentiel udvikling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.