Kemi

Landolts forsøg - kemi

20. marts 2010 af Halenur (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.

Er der nogle, der vil hjælpe med det her? Jeg har at gøre med 4 forskellige tider og hastigheder på, hvor lang tid det tager for HSO4 at støde sammen. Jeg har fået følgende resultater, men ved ikke, hvordan jeg skal konkludere på det :S

Og desuden har vores koncentration af KIO3 været lav, og det har vist betydet noget.

JEg har et bud. Det har taget længere tid for forsøget med temperaturen at reagere. MEn reaktionshastigheden af den er jo stor :S


 koncentration   63 s = 1,59 * 10^-4 M/s
 Koncentration  27 s = 3,7 * 10^-4 M/s
Afkølet                88 s =1,11 * 10^-4 M/s
 HCL                    26s = 3,85 * 10^-4 M/s
 


Skriv et svar til: Landolts forsøg - kemi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.