Matematik

løs hver af ligningerne

24. marts 2010 af missunknow (Slettet)

Løs hver af ligningerne


tanx=-1,46
1/tanx=0,34
 

Illustrér løsningerne på en figur med en enhedscirkel.
 

jeg kan ikke finde ud af at lave en figur på computeren.


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. marts 2010 af mathon

          for x∈[0;2π[

         tan(x) = tan(xo+p·π)  p∈{0,1}

         xo = tan-1(-1,46)          = 2,17134
         xo+1·π = 2,17134 + π = 5,31293

................

tan(x) er periodisk med perioden π


Svar #2
24. marts 2010 af missunknow (Slettet)

man du måske lave enhedscirklen?


Skriv et svar til: løs hver af ligningerne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.