Matematik

Beregne et areal (vektorfunktion)

06. april 2010 af SørenV (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan beregner jeg det areal (lukkede område), som nedenstående vektorfunktion danner:

r(t) = cos(t)

      = esin(t)

Hvor 0≤ t ≤ 2π

Synes jeg har lidt svært ved at gribe den an!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. april 2010 af Erik Morsing (Slettet)

r(t) må have to koordinater


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. april 2010 af Andersen11 (Slettet)

Vektorfunktionen har faktisk to koordinater; men det er bare lidt upraktisk stillet op i #0. Her er, hvorledes, det bør skrives:

r(t) = (cos(t) ; esin(t)) , 0 ≤ t ≤ 2π .

Det er i øvrigt samme opgave, som opgavestilleren startede i denne tråd

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=827709 

hvor der blev givet et svar.

#0 - Hvis du vil have uddybet et svar på dit tidligere spørgsmål, bør du fortsætte diskussionen i den oprindelige tråd i stedet for at oprette en ny tråd med det samme spørgsmål.


Skriv et svar til: Beregne et areal (vektorfunktion)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.