Matematik

simpelt F´(x) spørgsmål

06. april 2010 af archenemy (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal finde f´(x) af

F(x) = ¼ x^3-x^2-x+4

Jeg får det til:

1/4*3x^2-2x-x

3/4x^2-x

Kan det passe?


Svar #1
06. april 2010 af archenemy (Slettet)

altså f´(x)= 3/4x^2-x


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. april 2010 af Mickey4 (Slettet)

f'(x)=1/4*3x^2-2x-1


Skriv et svar til: simpelt F´(x) spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.