Kemi

haster reaktionen især og rsd

07. april 2010 af msn88 (Slettet)

hej

der står i min opg at

7) Den indstillede KOH-opløsning anvendes til titrering af en svovlsyre-opløsning. Der titreres hver gang på 15,00 mL svovlsyre-opløsning.

forbrugt KOH (mL)
1 13,86
2 13,94
3 13,93

a) Opskriv reaktionsskemaet for reaktionen

2KOH + H2SO4 ? K2SO4 + 2H2O


b) Beregn konc. af svovlsyre (vis beregningseksempel)
(hvis du ikke har beregnet KOH-konc. i opgave 6, så antag at konc. er
0,2034 M)

n = c * V

0,2034 M * 0,015mL = 0,003051 M

c) Beregn RSD%


x = 0,8090

s = 0,0477


s / x * 1000

0,0477/ 0,8090 *n 100 = 5,896

er det rigtig


Skriv et svar til: haster reaktionen især og rsd

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.