Matematik

hvad er bredden?

07. april 2010 af knudsen1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan sige hvad bredden i rettanglen 15b er?? jeg ved hvad længden er, den er x, men hvad er bredden ? for ved godt hvordan jeg skal lave den, mangler bare lige at vide hvad bredden er ? :S .. 

OPgaven findes her: http://www.uvm.dk/Uddannelse/Gymnasiale%20uddannelser/Proever%20og%20eksamen/~/media/F350E55ACB4349B29598C627E5D99A9B.ashx


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. april 2010 af nielsenHTX

bredden må være 2 gange r.


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. april 2010 af Erik Morsing (Slettet)

Du skal bruge følgende 2x+2πr=800 og A=πr2+rx


Svar #3
07. april 2010 af knudsen1 (Slettet)

hmm hvorfor det ? kan jeg ikke se


Svar #4
07. april 2010 af knudsen1 (Slettet)

altså hvorfor bredden er 2 gange r?


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. april 2010 af nielsenHTX

cirklens centrum er placeret i midten af stykket AB

og fra cirklens centrum er der radius ud til cirklen. og cirklen rammer både punktet A og B, så der være r fra centrum ud til A og r fra centrum til B.


Brugbart svar (0)

Svar #6
07. april 2010 af nielsenHTX

#2
 

Du skal bruge følgende 2x+2πr=800 og A=πr2+rx

er A ikke A=πr2+rx*2 ?


Skriv et svar til: hvad er bredden?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.