Matematik

Hjælp opg. haster; redegør for udtryk

10. april 2010 af Becky4 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle sammen,

Sidder her og er lige ved at drukne i en opgave, så håber virkelig i kan hjælpe.

Opgaven lyder:

Redegør for udtrykket:

T(v) = 8sin(v) + 4sin(v) * cos(v)

Figuren er vedlagt som fil.

På forhånd tak : )

Vedhæftet fil: opg. 17.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #1
10. april 2010 af mathon


Svar #2
10. april 2010 af Becky4 (Slettet)

Tusind tak skal du have : )


Svar #3
10. april 2010 af Becky4 (Slettet)

Hvilke formler bruger du til at få dette?

T(v) = 8sinv + 2(2sin(v)·cos(v)) = 8sin(v) + 2sin(2v)


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. april 2010 af mathon

              sin(2v) = 2·sin(v)·cos(v)


Svar #5
10. april 2010 af Becky4 (Slettet)

Tak skal du have:) Har fundet ud af det nu.


Skriv et svar til: Hjælp opg. haster; redegør for udtryk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.