Matematik

Nulpunkter og rødder

11. april 2010 af isabella12 (Slettet)

Hej

Er nulpunkter og rødder det samme?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april 2010 af mathon

Ja


Svar #2
11. april 2010 af isabella12 (Slettet)

#1

og det er der hvor man sætter f(x) = 0

hvornår sætter man så fm(x) = 0

m (står for "mærke")


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. april 2010 af mathon

  f '(xo) = 0 for den/de x-værdi(er), hvor grafen har vandret tangent


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. april 2010 af MN-P (Slettet)

f'(x) er tangens hældning

Man sætter den =0 når man vil finde ud af hvor der er max eller min for grafen


Skriv et svar til: Nulpunkter og rødder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.