Matematik

funktioner

17. april 2010 af marina_b (Slettet)

jeg her brug for hjælp!!!!!!!!!!!!

jeg har en opgave der lyder.

en funktion f har forsktiften f(x)= -x2+8

bestem funktionsværdierne f(x) for xE (-2,-1,0,2)

hva vil det sige at bestem funktionsværdierne?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. april 2010 af mathon

    f(-2) = -(-2)2 + 8 = - 4 + 8 = 4   osv
    f(-1)
    f(0)
    f(2)
   


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. april 2010 af Isomorphician

Du skal indsætte x-værdierne på x's plads i forskriften og udregne værdien.

Fx giver x = -2 funktionsværdien:

f(-2) = -((-2)2) + 8 = -4 + 8 = 4


Skriv et svar til: funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.