Matematik

Er dette rigtig ?

25. april 2010 af Manjajensen (Slettet)

hej .. Er dette her rigtigt

40 cm2  = 0,4 dm2

2 dm2 = 200 cm2

120 cm2 = 1,2 dm2

2m3 = 2000 dm3

20 cm2 = 0,2 dm2

2 dm3 = 2000 cm3

0,4 m3 = 400 dm3

50 mm2 = 0,5 cm2

2 cm= 0,02 dm2

5 dm3 = 5 liter

5 m2 = 50000 cm2

8000 cm2 = 0,8 m2

4 dm3 = 4000 cm3

100 cm3 = 0,1 dm3

600 cm = 0,006 km

Håber på rettelse ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2010 af hvadmeddet (Slettet)

Det ser ud til at du har godt styr på omregningerne. Jeg kan ikke se nogen fejl.


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. april 2010 af Krabasken (Slettet)

Desværre må du håbe forgæves på rettelse - for der var ikke noget at rette !


Svar #3
25. april 2010 af Manjajensen (Slettet)

Hehe .. Okay Tak :=)


Skriv et svar til: Er dette rigtig ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.