Matematik

Matematik Hjælp

29. april 2010 af shufffff (Slettet) - Niveau: A-niveau

 trekant ABC betegnes skæringspunktet mellem siden a og vinkelhalveringslinjen
med D. Det oplyses, at Vinkel A=66 grader, c=4,7 og Va=3,9
Jeg skal besteme længden BD og vinkel B og vinkel C. Nogen som ka hjælpe 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. april 2010 af Lubas (Slettet)

 Brug en af cosinusrelationerne til at regne BD ud. Du har to længder og en mellemliggende vinkel (A = 66 grader, Va = 3,9 og c = 4,7). Hvis du ikke har lavet en skitse af det allerede, så GØR DET :D


Svar #2
29. april 2010 af shufffff (Slettet)

 Nu har jeg fået BD til at være 4,731, men når jeg skal regne vinkel B og C. Hvad for nogle værdier skal jeg så bruge


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. april 2010 af gawadaa (Slettet)

  


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. april 2010 af Lubas (Slettet)

 Når du har BD er det bare at benytte en af de andre cosinusrelationer til at regne vinkel B 


Brugbart svar (0)

Svar #5
29. april 2010 af mathon

                    B = cos-1[(4,72 + |BD|2 - 3,92)/(2·4,7·|BD|)]


Skriv et svar til: Matematik Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.