Matematik

Afledte funktion

04. maj 2010 af Bennyjensen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvad er den afledte af   h(x) = x*e^-5x??

ville blive taknemlig hvis der nogen der vil give mig svaret på dette.


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. maj 2010 af mathon

             h '(x) = x'·(e-5x) + x·(e-5x)'

..............

   (ekx)' = k·ekx


Svar #2
04. maj 2010 af Bennyjensen (Slettet)

hvis mig hvordan du gjorde tak

altså med indre og ydre hvad de er??


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. maj 2010 af JKaram (Slettet)

.


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. maj 2010 af mathon

   

             h '(x) = x'·(e-5x) + x·(e-5x)'

             h '(x) = 1·e-5x + x·(-5)·e-5x

             h '(x) = (1-5x)·e-5x


Skriv et svar til: Afledte funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.