Matematik

Differentier e^2x?

09. maj 2010 af LasOlsen1990 (Slettet)

Hvordan differentierer man e^2x?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2010 af NejTilSvampe

 2*e^2x er det korte svar :)

regelen er  (e^kx)' = k*e^kx


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. maj 2010 af Blueoil (Slettet)

f(x) = ekx ⇔ f´(x) = kekx


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. maj 2010 af Andersen11 (Slettet)

#2 - Der gælder altså kun ⇒


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. maj 2010 af Blueoil (Slettet)

"+ C" så da...


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. maj 2010 af Andersen11 (Slettet)

#4 Jo, afhængig af, hvor du placerer +C . Men det simpleste er jo at skrive, som NejTilSvampe gjorde i #1.


Skriv et svar til: Differentier e^2x?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.