Matematik

Differentier!!!!!!!!!!

11. maj 2010 af hs9845 (Slettet)

differentier:

f'(x)=-1/3^2+2x^2


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. maj 2010 af JKaram (Slettet)

JEG SKAL NOK PRØVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DU SKAL BARE DIFFERENTIERE HVERT LED!!! !HURTIGT.

SÅ FÅR DU!!!

f ' (x) = 4x

KARAM!!!


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. maj 2010 af NejTilSvampe

 gør det selv!!!!!! Og skriv pænt :)

brug  (xn)' = n*xn-1


Skriv et svar til: Differentier!!!!!!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.