Kemi

Beregn ukendte c i hver af titreringerne

16. maj 2010 af FsPDennis (Slettet)

Hej. Kan simpelthen bare ikke huske hvordan det er man gør...

Jeg kender: 20mL NaOH titreret med 0,085M HCl.

Håber, at I kan hjælpe mig. På forhånd tak!


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. maj 2010 af mathon

                   antal mol syre = antal mol base

                      Vs · cs         =    Vb · cb

                      Vs·(0,085 mol/L) = (0,020 L)·cb    

hvoraf du ser,
at der mangler oplysning om VHCl    


Svar #2
16. maj 2010 af FsPDennis (Slettet)

Jeg kender også ækv. punktet, som er 20,5mL. Det sætter jeg bare ind som Vs, og isolerer cb, så har jeg koncentrationen af NaOH, ikke?


Brugbart svar (1)

Svar #3
16. maj 2010 af mathon

Jo


Svar #4
16. maj 2010 af FsPDennis (Slettet)

Fedt. Tak! :)


Skriv et svar til: Beregn ukendte c i hver af titreringerne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.