Matematik
Trigonomi spørgsmål
07. marts 2005 af
hannemads (Slettet)
Jeg er gået lidt kold, og håber I kan hjælpe mig :)
Det er i min opgave givet, at A= 48,2, a=1,02 og c=1,24
Med de oplysninger kan jeg udregne SINC
SINC= (1,24 * SIN48,2) / 1,02
Det giver SINC = 0,9063
Men hvordan regner jeg det ud i grader, så jeg kun har C tilbage ?
På forhånd tak :)
Det er i min opgave givet, at A= 48,2, a=1,02 og c=1,24
Med de oplysninger kan jeg udregne SINC
SINC= (1,24 * SIN48,2) / 1,02
Det giver SINC = 0,9063
Men hvordan regner jeg det ud i grader, så jeg kun har C tilbage ?
På forhånd tak :)
Svar #1
07. marts 2005 af erdos (Slettet)
Du benytter blot sin^-1. På en TI-83 er det en 2nd funktion.
Svar #2
07. marts 2005 af erdos (Slettet)
Husk desuden at sætte lommeregneren til grader og IKKE radianer.
Svar #3
07. marts 2005 af KickAzz (Slettet)
Tast sin^-1 på din lommeregner ( [2nd] + [Sin] ), hvorefter du trykker 0,9063. Det skulle gerne give 65º.
Skriv et svar til: Trigonomi spørgsmål
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
