Kemi

Forskel på NO og No?

31. maj 2010 af Unknownnigger (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvad er den kemiske forskel på at skrive NO og No?


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. maj 2010 af Banan1 (Slettet)

har godt nok aldrig hørt om No, det er der ikke noget der hedder.

men NO er nitrogenoxid.


Svar #2
31. maj 2010 af Unknownnigger (Slettet)

Ja det ville jeg også mene... Der er jo ikke noget grundstof med symbol "No".


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. maj 2010 af Banan1 (Slettet)

nemlig. :)


Brugbart svar (1)

Svar #4
31. maj 2010 af bayarea (Slettet)

N = Nitrogen (grundstof), O = Oxygen (grundstof) --> NOx = Nitrogenoxider (NO, NO2 m.v.)

No = Nobelium. Er et af de 15 grundstoffer i actinid-serien i det periodiske system.


Brugbart svar (0)

Svar #5
31. maj 2010 af Banan1 (Slettet)

#4

nårh ja, du har helt ret.. den findes og atomnummeret er 102..


Svar #6
31. maj 2010 af Unknownnigger (Slettet)

Argh der var vi lidt sløve Banan1 hvad?? - Men så kom det på plads :o)


Brugbart svar (0)

Svar #7
31. maj 2010 af Banan1 (Slettet)

Yes yes. :)


Skriv et svar til: Forskel på NO og No?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.