Matematik

e^x anvendelser?

01. juni 2010 af Katrine7 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej hej! :)

¨Sidder her og forbereder mig til eksamen. Nogen der pædagogisk kan fortælle mig noget om e^x anvendelser? Har virkelig svært ved de naturlige funktioner! :S

- Katrine :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. juni 2010 af mathon

f. eks.
ved alle eksponentielle udviklinger

                                                                     f(x) = y = b·ek·x   
hvoraf
                                                                     f(x) = y = b·ax      


Skriv et svar til: e^x anvendelser?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.