Matematik

Hvad bliver enheden?

18. august 2010 af Rafl (: (Slettet)

 Q = a * v

Arealet (a) regnes i m^2 og strømhastigheden (v) i m/s. 

Hvad bliver enheden for Q?


Svar #1
18. august 2010 af Rafl (: (Slettet)

 Kom nu :D


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. august 2010 af ablo2703 (Slettet)

m3/s


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. august 2010 af Bankier (Slettet)

Q = m^2 * ( m /s ) = m^3 /s


Svar #4
18. august 2010 af Rafl (: (Slettet)

 Tak for svarene. :)


Skriv et svar til: Hvad bliver enheden?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.